Een natuurplan voor jouw gemeente

Advies of hulp nodig bij het implementeren van natuurlijk groen in een bepaalde zone in jouw stad of gemeente? Landmax kan je helpen. Hoe? Door het opstellen van een natuurplan. Want goed plannen, is verstandig ontwikkelen.

Wat is een natuurplan?

Een natuurplan stippelt uit hoe een welbepaald gebied in jouw stad of gemeente kan worden gekleurd met natuurlijk groen: natuur die in de afgebakende zone (woonzone, bedrijventerrein, industriële site,…) zijn gang kan en mag gaan. Natuur waarvan iedereen kan genieten. Met aandacht voor diversiteit, verantwoord kosten- en onderhoudsbeheer.

Een natuurplan impliceert een eerste ontwerp en evolueert naar een heel concreet plan dat weergeeft welke soort bomen of planten in welk deel in de afgebakende zone komt. Tot specifieke richtlijnen naar ontwikkeling en uitvoering toe. Voor elk natuurplan streeft Landmax naar een balans tussen gebruiksgemak, ecologie en esthetiek.

Heb je concrete plannen?

Vertel er ons meer over. Vervolledig alvast dit formulier. Dan nemen we contact op om onze ideeën voor een eerste ontwerp aan je voor te stellen.

  Gemeente (verplicht)

  Uw project (verplicht)

  Grootte van de zone

  De uitdaging op vlak van natuur

  Naam contactpersoon

  Uw e-mailadres

  Vragen over een natuurplan?

  Contacteer ons. We helpen je graag voort.