Adviesbureau voor bos- en natuurbeheer: totaalpakket

Landmax is een full service bureau voor bos- en natuurbeheer. Als natuurmaker bieden we overheid en privé-eigenaars een totaalpakket aan om het beheer van je terrein optimaal en kostenefficiënt aan te pakken. Van inventarisatie van je bos- of natuurgebied tot de opmaak van je beheerplan, de uitvoering ervan en het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Ontdek al onze diensten.

Landmax is actief in projecten in heel Vlaanderen.

Balans tussen natuur- en economische waarde

Het evenwicht tussen planet en profit. Die ambitie streven we na in elk natuurontwikkelingsproject. In natuur- en bosgebied stimuleren we economie. Elke eigenaar heeft het recht op opbrengsten uit zijn eigendom. Of op zijn minst op zo weinig mogelijk kosten.

In industriële sites brengen we natuur binnen. Zo scheppen we een aangenamere omgeving voor zowel je medewerkers als klanten. Ontdek meer over natuurontwikkeling op bedrijventerreinen en in grotere woonprojecten.

De experten van LandmaxTeam van experten

Door ons team van specialisten in de verschillende deelgebieden van natuurbeheer hebben we een kijk op de volledige natuurontwikkeling van je bos of terrein. Geen versnipperde adviezen. Wel een totaalaanpak om je bos of natuurgebied te beheren en te laten renderen.

Leer onze specialisten kennen.

Ook deel uitmaken van ons team? Ontdek de vacatures hier.

Praktisch en kostenefficiënt

Landmax gaat prat op realistische en praktische oplossingen. Met een verzekerde meerwaarde voor de natuur van morgen. Door ons netwerk aan partners en onderaannemers kunnen we snel en flexibel handelen. Onze beheermaatregelen focussen op kostenefficiëntie.

Gepersonaliseerde oplossingen voor privé-eigenaars

Uniek is ons concessiemodel voor privé-eigenaars van bossen. Een gepersonaliseerde oplossing met garantie op maandelijkse inkomsten. Lees meer over je voordelen van concessie.

Vragen over hoe Landmax meerwaarde creëert voor je bos of natuurgebied?

Bel ons op +32 14 26 25 00 of stel hier je vraag. We helpen je graag verder.